Te goeder naam en faam bekend staan

(Re)branding strategie sessies voor meer succes in het klantenwerving proces

diverse-people-thinking-planning-marketing-brand-concept.jpg

Branding, wel van gehoord maar wat is dat nou eigenlijk?

Branding is niet iets dat je enkel in de opstartfase van jouw bedrijf doet. Het is een oneindig proces en vraagt om een langetermijnstrategie. Branding betekent simpelweg ‘het creëren van een unieke en herkenbare bedrijfsidentiteit en deze identiteit consequent inzetten.’ Het doel van branding is de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten waardoor een specifieke doelgroep jouw bedrijf gaat HERkennen én associëren met positieve emoties en waarden. Dit maakt het werven van klanten veel makkelijker en leuker! Daarnaast stuurt een goede branding strategie op merkvoorkeur wat ervoor zorgt dat klanten trouw blijven aan jouw merk. Loyale klanten zijn de ambassadeurs van een bedrijf en de garantie op zakelijk succes.
 

Naamsbekendheid vergroten = makkelijker klanten werven = meer verkopen

Merkvoorkeur creëren = loyale klanten = garantie op succes

Hoe staat het ervoor met jouw branding?

Heb jij een eigen bedrijf maar merk je dat het werven van klanten stroef gaat? Mis je een stukje (consequente) branding in jouw strategie waardoor jouw bedrijf (nog) niet de aandacht krijgt dat het verdient? Of ben jij, as we speak, jouw bedrijf aan het opstarten en loop je vast op het stukje branding?

business-branding-strategie-en-coaching-sessies.jpg

Een stok achter de deur

Ik ben de stok en ik zet jouw deur naar inspiratie, handvatten en vooral motivatie, wagenwijd open zodat je zelfstandig aan de slag kunt met jouw branding strategie. In plaats van maandenlange coaching trajecten te volgen, webinars die op iedereen van toepassing zijn (en dus super algemeen) te beluisteren én complete cursussen te doen… kun je ook op momenten dat je het nodig hebt één op één begeleiding inplannen. In een sessie van 120 minuten kunnen jij en ik heel veel bereiken met elkaar en het is puur en alleen gericht op JOUW bedrijf en doelen.
 

Vertel mij meer over jouw bedrijf en waar jij vastloopt voor je gevoel

Mijn aanbod voor jou

Branding is een heel breed begrip en omvat iedere vorm van communicatie en presentatie. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Daarom is het onmogelijk om van tevoren te omschrijven wat we tijdens zo’n sessie gaan doen. Begeleiding bij ondernemerschap is (bij mij) altijd maatwerk (omdat ik vind dat jouw bedrijf uniek is en dus mag de begeleiding ook uniek zijn) en vooral intuïtief. Zolang we ons niet aan beperkende regels houden maar de energie lekker laten stromen tijdens de sessie, komt alles wat nodig is vanzelf aan bod. Maar, om je toch een beeld te geven van wat je mag verwachten als je samen met mij aan de slag gaat…

 

Voor een kleine investering van slechts 185 Euro krijg jij privé begeleiding bij onder meer de volgende punten:

01

Het in kaart brengen van de behoeften van jouw klant…

02

...zodat we kunnen bepalen hoe jouw bedrijfsidentiteit eruit mag gaan zien.

03

Wat heb je al aan bruikbaar branding materiaal…

04

en wat mist er nog?

05

Welke communicatiewijze werkt voor jouw doelgroep…

06

en welke kanalen gaan we hiervoor gebruiken?

07

Waarin is jouw bedrijf onderscheidend ten opzichte van eventuele concurrenten…

08

en hoe kunnen we die onderscheidende factoren op een creatieve wijze gebruiken?

09

Frequentie van activiteiten bepalen.

10

Welke impact heeft jouw persoonlijk imago op jouw ondernemerschap…

11

en is het handig om een stukje persoonlijke branding mee te nemen in de branding strategie?

12

Etc.

Aan het einde van de sessie heb jij

01

Een branding strategie op papier die jij stapsgewijs kunt doorlopen…

02

om een stevige fundering voor toekomstige marketingactiviteiten neer te zetten…

03

zodat het werven van klanten je in de toekomst gemakkelijker af gaat.

04

Een ton aan inspiratie en positieve energie…

05

zodat je weer vol goede zin en vertrouwen aan de slag kunt met het succes van jouw bedrijf.

branding-strategie-sessies-met-business-coach.jpg

Doe het niet alleen

Ik weet als geen ander hoe fijn het is om alles zelf te kunnen en onafhankelijk te zijn van anderen. Zeker als ondernemer wil je zoveel mogelijk zelf kunnen. Maar, inspiratie komt vaak van buitenaf. Waarom struggelen in je eentje als je in 120 minuten helemaal opnieuw geïnspireerd kunt worden? Waarom stilstaan als je voor een kleine investering weer lekker snel verder kan? Time is money. Use it wisely.

Investeer 2 uur van je tijd + 185 Euro en ontvang er maandenlang plezier en meetbaar resultaat voor terug.

Maak kennis met mij

Natuurlijk wil je eerst weten met wie je dan aan de slag gaat. Ken je mij nog niet? Dan stel ik mij graag even voor.

Mijn naam is Quinta en ik ben in 2012 begonnen met mijn eigen marketing en ontwerpbureau. Ik woon op Ibiza met mijn twee kinders en onze au-pair (die nu bij mij in opleiding is tot grafisch ontwerper). In de afgelopen 9 jaar heb ik meer dan 690 ondernemers mogen begeleiden bij het ontwikkelen van een bedrijfsidentiteit en het oprichten van hun eigen bedrijf. In de rol van mentor maar ook als grafisch ontwerper en webdesigner.

Ik heb een andere kijk op marketing en ondernemerschap dan de gemiddelde businesscoach, daarom wil ik mijzelf niet bestempelen als businesscoach. In het kader van ‘best of both/all worlds’ combineer ik mijn kennis van psychologie, mijn affiniteit met spiritualiteit, mijn ervaring als ondernemer in marketing en grafische vormgeving, samen met mijn aangeboren creativiteit, en maak hier mijn eigen (bewezen succesvolle) soepje van.

 

Ben je nieuwsgierig wat ik daarmee bedoel?
Doe dan eens gezellig en plan een (natuurlijk gratis) kennismaking van 15 minuten met mij in. Kunnen we meteen testen of het klikt tussen ons ;-)

business coach Ibiza.jpeg

Laat je gegevens hier achter
Dan neem ik binnen 2 werkuren contact met je op.