✓ Méér dan 590 tevreden klanten  ✓ 100% tevredenheidsgarantie  ✓ Tot wel 50% voordeliger  ✓ Uitmuntende klantenservice  ✓ Alles wat je nodig hebt onder 1 dak

OVER Q DESIGNS

Mijn naam is Quinta Severiens en in 2012 ben ik gestart met ontwerp- en reclamebureau Q Designs aan een keukentafel in Almere onder de naam ‘’Hobby Ontwerper’’. Ontwerpen is nog steeds mijn hobby, mijn passie.

Maar inmiddels doe ik veel meer dan alleen maar ontwerpen.
 

Ik vind klantenservice en aandacht heel erg belangrijk, ik werk voor jou dus ik ben pas blij wanneer jij tevreden bent. Ik sta bekend om snelle communicatie en persoonlijk contact gecombineerd met resultaat dat je mag verwachten van een professioneel ontwerpbureau.

VAN ALLE MARKTEN THUIS


Q Designs heeft klanten in alle branches en sectoren, ik ben er dus van overtuigd dat ik ook voor jouw bedrijf de beste en mooiste ontwerpen en producten kan leveren waarmee jij de markt verovert.

PASSIE VOOR RESULTAAT
JOUW RESULTAAT


Ontwerpen en diensten leveren is niet mijn werk. Het is mijn talent! Mijn passie is het creëren van meerwaarde voor jouw bedrijf, meer zichtbaarheid op professionele wijze en jouw doelgroep omzetten in betalende klanten. Ik werk samen met jou aan een stevige fundering voor jouw business. Het is niet voor niets dat Q Designs veel vaste klanten heeft die regelmatig terugkeren met nieuwe opdrachten.

bedrijfsanalyse-door-quinta-severiens.jp

Bij Q Designs ben ik als grafisch ontwerper altijd bezig met het ontwikkelen van complete huisstijlen en branding voor merken. Maar ook marketing is een groot onderdeel van mijn werk. Als echte marketing nerd geef ik graag advies aan ondernemers. Op die manier draag ik nóg meer bij aan hen succes en dát is mijn passie.

BUSINESS & MINDSET COACHING
 

Steeds vaker kreeg ik verzoeken van ondernemers om hen en hun bedrijven te coachen. Sinds oktober 2018 gebruik ik mijn ervaring en kennis om andere ondernemers te helpen een creatieve denkwijze en de mindset van een succesvolle ondernemer te ontwikkelen voor ondernemerschap op hoger niveau.
Dat doe ik op 2 manieren. Door middel van de Ondernemerscursus Winstgevend Bedrijf, een 3-delige thuisstudie voor ondernemers. En Workations, coachvakanties in Spanje.

AANKOMEND EVENT VOOR ONDERNEMERS

WORKATION SPANJE

10 T/M 15 NOVEMBER 2019

INSPIRATIE WERKWEEK VOOR ONDERNEMERS