ALLES VOOR EEN ONVERGETELIJKE

Trouwdag

Droom jij van een eigen logo met jullie initialen?
Laat een logo ontwerpen door professionele ontwerper.

vanaf € 249

Trouwkaarten

Alles is mogelijk! Heb jij al heel duidelijk in gedachten wat je wilt? Dan maken wij dat precies voor je na. Maar weet je nog helemaal niet wat je wilt? Dan maken wij een eerste opzet waarop jij je feedback kunt geven tot het geheel naar jouw wens is.

Uniek ontwerp naar wens
Keuze uit tientallen formaten
Incl. 100 stuks + enveloppe
Gratis thuisbezorgd

vanaf € 179

Logo

Zo romantisch! Jullie eigen logo laten ontwerpen. Zie je het al voor je? Trouwkaarten, bedankjes en zelfs de servetten bedrukt met jullie eigen logo. Een mooie bezegeling van jullie huwelijk. Wij ontwerpen het geheel naar jouw wens.

Eén vaste prijs vooraf afgesproken
Onbeperkt aanpassen
Binnen één week klaar
In PDF, JPEG, PNG en EPS

vanaf € 1.799

Fotoreportage

Een professionele fotograaf de hele dag aan jouw zijde. Onze fotografen zijn niet alleen goed in het vastleggen van de juiste momenten. Zij zijn ook een kei in het bewerken van de foto's en het in elkaar draaien van een sprookjesachtig trouwboek.

Heel Nederland & Vlaanderen
Onbeperkt aantal foto's
Inclusief trouwboek
Inclusief reiskosten

Q Designs levert écht alles om jouw huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te maken en de trouwlocatie aan te kleden als het sprookje waar jij al je hele leven van droomt. Denk aan ballonnen met jullie eigen foto erop, gepersonaliseerde bedankkaartjes en servetten met jullie eigen logo.

 

Alles wat ik ontwerp is uniek en op maat gemaakt op basis van jouw wensen en ons hoogwaardige kwaliteitsdrukwerk wordt altijd gratis thuisbezorgd.
 

IK WERK VOOR
DE BRUID

O74CBT1.jpg

HARDLOPERS
Aanbevolen producten voor huwelijksfeesten

Bedankkaartjes

Een bedankje voor iedere gast die aanwezig was op jullie trouwdag. Een uniek ontwerp met een handgeschreven boodschap, dat maakt indruk! Inclusief 500 stuks drukwerk.

vanaf € 89

Uitnodigingen

Unieke uitnodigingen volledig naar jouw wensen ontworpen in de stijl van jouw trouwdag. Inclusief 100 stuks drukwerk.

Vanaf € 149

Pennen

Een leuke manier om de gasten een berichtje in het gastenboek te laten schrijven. Een pen met lasergravure naar keuze. Direct een leuk presentje voor de gasten. Inclusief 250 stuks.

vanaf € 229

Servetten

Een absolute eyecatcher voor iedere huwelijksdag. Servetten op maat ontworpen en bedrukt. Inclusief 240 stuks drukwerk.
 

vanaf € 189

OC3GYG1.png

WEES EENS ORIGINEEL
ANDERS DAN ANDERS

Op zoek naar een originele manier om jouw huwelijk aan te kondigen? Of wil jij jouw gasten op een unieke wijze bedanken voor hun komst en iets meegeven waar ze nog lang plezier van hebben? 

 

Neem contact met mij op voor gratis advies of voor een vrijblijvende offerte voor ontwerpen en drukwerk.

Veel bruiden gingen je voor. Echter vanwege privacy kunnen wij niet alle ontwerpen en trouwkaarten online presenteren. Daar hebben wij natuurlijk alle begrip voor. Wil je meer zien? Neem dan contact met mij op zodat ik je mijn ontwerpen kan toesturen.