image00130.jpeg

Wat is  succes  voor jou?

Wat heb jij nodig om elke dag gelukkig wakker te worden?

Is jouw eerste gedachte een Ferrari voor de deur? Of een kast vol designerkleding? Dan zijn jij en ik geen match. Ik streef niet naar materialistische voldoening en ik wil niet werken met mensen die zich daarop focussen. Succes is voor mij doen waar je gelukkig van wordt. Elke dag opnieuw. Want ik geloof niet dat een baan waar je een salaris ontvangt van 6 cijfers per jaar, je per definitie gelukkig maakt. Ik geloof in passie en talent. Doen waar je voor bent geboren. Je talent gebruiken voor the greater good. Dus laat het geld even los. Geld is een beloning dat je automatisch ontvangt wanneer je het verdient door je energie op de juiste manier in te zetten.

image00378.jpeg

Your  virtual  Business Buddy

Als ervaren allround onderneemster (sinds 2012), creatief brand designer voor meer dan 650 ondernemers én marketingspecialist, begeleid ik ondernemers naar het succes waar zij van dromen.

 

Jij hebt een specialisatie. Je bent bijvoorbeeld heel goed in schilderen of je hebt een gave waarmee je mensen geneest maar… ondernemen is je vreemd. Je wilt graag kunnen leven van je talent. Maar hoe?

Een succesvolle onderneming kan jouw leven voorgoed positief veranderen. Je kunt bijvoorbeeld in het land van je dromen gaan wonen. Of je kunt thuis zijn om voor je kids te zorgen zodat kinderopvang niet langer noodzakelijk is maar een vrijwillige keuze.

Wanneer ik jou ga begeleiden naar het succes dat je verdient houden we ons vooral bezig met jouw persoonlijke wensen en doelen. Want dát is de motivatie, jouw drijfkracht.

Samen gaan we jouw business opbouwen en uitbreiden op basis van jouw talent, passie en persoonlijke wensen voor een kwalitatief goed leven. Want werken doen we om te leven, niet andersom.

 

image00003.jpeg

Wie ben ik en waarom ben ik jouw ideale  business   buddy?  

 

Ik ben 34 jaar, een single mom en ik woon op Ibiza. In 2012 ben ik mijn eerste eigen bedrijf begonnen vanaf mijn keukentafel in Almere. Inmiddels zijn we 9 jaar verder en run ik een onderneming met meer dan 670 klanten.

Ik heb mijn eigen bedrijf volledig op intuïtie opgebouwd zonder te weten dat dit bedrijf in de toekomst al mijn dromen zou laten uitkomen. Wonen in een warm land, werken waar en wanneer ik wil en veel vrije tijd om te genieten samen met mijn kids.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in ‘the law of attraction’ en ontdekte wat dit concept kan betekenen voor ondernemers wanneer we werken vanuit talent en passie. Door ‘the law of attraction’ toe te passen in onze dagelijkse bezigheden komen zaken die je nodig hebt of wenst letterlijk op je pad. Mijn bedrijf draait volledig op aantrekkingskracht waardoor ik (bijna) niks aan marketing doe.

Ik geloof dat we allemaal zijn geboren met afwijkingen, maar zeker ook met talenten. En als wij die talenten optimaal benutten kunnen we hier behoorlijk goed van leven. Want waar jij van nature goed in bent, komt een ander tekort en heeft dit dus van jou nodig! Wanneer je creatief denkt is overal een businessconcept van te maken. Met alles is geld te verdienen. Je moet alleen even weten hoe. Oh ja, een klein beetje lef is ook wel handig. Maar daar help ik je bij!

Dus, ben jij ready om samen met mij uit je safe space te stappen en de wereld te laten weten dat jij er bent? Dat jij iets hebt wat de wereld nodig heeft?

image00290.jpeg

Wat bied ik aan en met
wie wil ik samenwerken?

Ik ben super selectief in met wie ik werk. Lang niet ieder businessconcept vind ik interessant genoeg om mijn energie in te stoppen. En daarbij wil ik maximaal 6 ondernemers per jaar begeleiden.

Ook al is het concept potentieel, niet alles draait om geld. Ik wil investeren in concepten die iets waardevols de wereld inbrengen. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar creatieve ondernemers zoals artiesten en ontwerpers. Mensen die de wereld een stukje mooier maken en innovatief zijn. Of genezers, mensen die onze samenleving terugbrengen naar onze natuurlijke basis en de wereld een stukje vrediger maken met hun helende energie. Denk aan Reiki masters en homeopaten.


IK GA VOOR KWALITEIT!


Daarom bied ik geen losse sessies aan. Ja, in één sessie kan ik je inspireren en heel veel informatie geven wat jou zeker op weg helpt. Maar dat is niet waar ik naar streef. Ik wil samen met jou een verschil maken voor de volgende generatie. Ik wil uitsluitend werken met ondernemers die een boodschap de wereld in willen brengen.


Kwaliteit vraagt om investering en met investering bedoel ik vooral tijd.
Jouw tijd. Mijn tijd.

PAKKETTEN

quinta-severiens-business-coach-spanje.j

PAKKET 1

Your nature is your potential

Je weet dat je wil ondernemen maar je weet nog niet hoe of wat. Ik help je ontdekken wat jouw potentieel is, het leven waarvoor je bent geboren. Dit doe ik doormiddel van een persoonlijke one on one sessie en ik maak hiervoor gebruik van numerologie. Een systeem dat op basis van jouw geboortegegevens inzicht geeft in jouw levenspad, talenten en potentie. Samen gaan we jouw talenten en passies in kaart brengen en hier een businessconcept met meerdere inkomenstenbronnen voor bedenken. Want succes start met zelfkennis. Wanneer je doet waar je voor gemaakt bent, komt alles wat jij wenst vanzelf op je af. The law of attraction!

 

Wat kun je verwachten?

- Een persoonlijkheidsscan op basis van numerologie
- 1 x 90 minuten online consult
- Businessconcept creatie
- Extra: Handleiding ‘Intuïtief ondernemen’

.

€ 339,-

online-workshops-door-quinta-severiens-v

PAKKET 2

Business Optimalisatie

Je bent een actieve ondernemer maar je hebt nog niet het succes bereikt waar je van droomt. Zelf weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken en je wilt hier graag bij begeleid worden. Samen gaan we jouw bedrijfsconcept onder de loep nemen en optimaliseren waar nodig. Ook gaan we aan de slag met jouw presentatie, branding en klantenwervingsproces. Heb je nog geen website? Dan ga je die zelf maken onder mijn begeleiding of je kunt dit aan mij uitbesteden. Meer informatie over webdesign kun je hier vinden.


Wat kun je verwachten?

- Persoonlijke begeleiding gedurende 3 maanden
- Bedrijfsanalyse + adviesrapport
- 3 x 90 minuten online consult flexibel in te delen
- 5 design uren voor branding optimalisatie
- Op werkdagen altijd bereikbaar tussen 10:00 en 13:00

 


 

.

€ 1.149,-

online-business-coaching-strategie-sessi

PAKKET 3

Start Up Business Buddy

Jij bent een startende ondernemer en je wilt begeleid worden van A tot Z voor een vliegende start. Door middel van persoonlijke one on one sessies gaan we jouw full potential ontdekken en hier omheen jouw bedrijfsconcept opbouwen from scratch. Ik begeleid je tot je jouw eerste klanten hebt geworven en daarna zelfstandig verder kunt.


Wat kun je verwachten?

- Half jaar traject
- 20 x 90 minuten online consult flexibel in te delen
- Onbeperkt contact tussen 10:00 en 13:00 op werkdagen
- Full potential ontdekken door middel van numerologie
- Bedrijfsconcept creëren inclusief verdienmodel met multiple inkomstenbronnen
- Inclusief logo design op maat
- Inclusief visitekaartjes design + 500 stuks drukwerk
- Begeleiding bij eigen website maken


 

Betalen in termijnen in overleg

€ 4.968

Wie ben jij?

Yes! Ontvangen. Ik contact je snel.

Zijn wij een   match?  Let's connect

Vertel mij meer over jou, je persoonlijke wensen en let's see if we are a team! 

Per jaar wil ik slechts 6 ondernemers begeleiden en daarin ben ik ook nog eens heel selectief met wie ik wil werken. Ik word warm van ambitieuze persoonlijkheden die snel leren en streven naar onafhankelijkheid. En wat ik vooral belangrijk vind is dat je op jouw manier een verschil wil maken voor je medemens. 

Voel jij je aangesproken? Stuur mij dan een berichtje.

MELD JE AAN VOOR DE

NIEUWSBRIEF

Voor aanbiedingen, nieuws en leuke tips